Димитър Рачков заби знойна красавица – Ето коя е тя:

maria-ignatova-rachkov-1

Димитър Рачков преглътна тежката раздяла с Мария Игнатова и вече има ново увлечение. От около месец актьорът има вземане- даване с друга колежка от „Господари на ефира“ – репортерката Ева Веселинова.

Двамата се опитвали засега да крият близостта си, но отношенията им вече не са тайна за никого от екипа на предаването.

Рано е да се каже дали ще започнат сериозна връзка или Рачков просто се опитва да натрие носа на бившата си Мария Игнатова.

Но със сигурност амбициозната Ева ще се постарае за завърти главата на известния актьор. Тя от години драпа със зъби и нокти, за да стане популярна. Апетитната блондинка има дори участие в „Мис Плеймейт“ преди три години, както и еротична фотосесия за „Плейбой“.

dimitar-rachkov-eva

След провала си да стане моделка, Ева решила да се пробва като репортерка в „Господари на ефира“. Голите снимки обаче продължават да хвърлят петно върху кариерата й.

А дали Рачков ще попадне в капана на поредната жадна за слава красавица, тепърва ще стане ясно. Навремето, именно покрай него, Мария Игнатова се изстреля на върха и стана едно от най- популярните тв лица. Като тандем, двамата станаха машина за печелене на пари от частни партита и натрупаха милиони.

Майката на актьора обаче не крие, че никога не е харесвала тв водещата. Според възрастната жена, Мария само го използвала, за да стане известна. Но актьорът категорично отказвал да се вслуша в майчините предупреждения. Години по- късно, най- после осъзнал, че са истина, но след като красавицата му разби сърцето.

Сега историята сякаш пак може да се повтори. Рачков засега не искал да подхваща сериозна връзка. Но знойната му колежка Ева със сигурност няма да се откаже лесно от шанса, който й се отваря.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *