Диляна Попова цъфти от щастие! Блатечки се сети за сина си! СНИМКИ:

diliana-popova-asen

Асен Блатечки най- после влезе в ролята на баща на сина си Борил от извънбрачната афера с Диляна Попова. Актьорът за първи път отиде на рождения ден на детето им, което навърши две години преди няколко дни.

Щастливите родители организираха страхотно тържество за сина си. Двамата посрещнаха гостите си първо в дома на манекенката, а след това отидоха в детски кът, където децата да се забавляват. Блатечки подари на сина си изключително скъп подарък – детска количка „Бентли“, която струва над 2 бона.

Асен и Диляна бяха подготвили две големи торти за рождения ден на сина си. Изобщо, партито беше страхотно и за родителите, и за децата.

Манекенката пък сияеше от щастие, че бащата на детето й най- после е до нея. Миналата година тя пусна много тъжна снимка от рождения ден на сина си, на който присъстваше само семейството й, а актьорът така и не се появи.

През последните месеци Блатечки и Попова са станали отново много близки. Той е решил да купи апартамент за второто си дете и майка му. Затова бившите любовници често могат да бъдат засечени да ходят заедно по огледи на топ дестинации в столицата, докато търсят идеалното жилище.

Двамата се разделиха драматично малко след раждането на сина им преди две години. Тогава актьорът предпочете да се събере отново с първата си жена Катерина и дъщеря им. Но за да им докаже, че държи отново на тях, той трябваше да се дистанцира от манекенката и малкия Борил.

В крайна сметка обаче, и едната, и другата жена му прости. А актьорът е на седмото небе от щастие покрай двете си деца. Но той не крие, че любовта на живота му си остава първата му жена Катерина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *