Деян Донков разкри подробности за сватбата си с Радина Кърджилова – Виж Тук:

Деян Радина бременнаИскам да се оженя за Радина и сватбата ни да бъде приказна, сподели  Деян Донков, който рядко се отпуска да говори за чувства.

Притиснат от любопитните си гости в „Черешката на тортата“, актьорът обяви, че не  е привърженик на традиционния брак и никога не се  женил за първата си жена, от която има 11- годишен син. С Радина нещата обаче стояли по друг начин и рано или късно щял да я направи своя истинска съпруга.

Представям си една необичайна и истински запомняща се сватба.  Ще наемем една яхта и ще тръгнем от родния ми град Видин. Ще пътуваме три дни с нея чак до устието на реката. Ще има песни, танци, булката в началото ще е в бяло, а накрая по дънки. Ще спираме на всяко пристанище и ще свири музика. Искам синовете ми да са достатъчно големи, за да присъстват и да бъдат облечени като моряци.

Деян сомДонков сподели и как ролята му на баща е по-скъпа от тези в театъра. Големият му син Деян- младши получил още като бебе инфекция на крачето и перспективата била или да го лекуват, но кракът да остане по-къс, или да го отрежат, за да не тръгне инфекцията по цялото тяло. След много борба и два месеца, прекарани в болницата на венозни антибиотици, болестта била овладяна, но едното краче наистина останало по-късо и детето било обречено цял живот да куца.

Не можех да преживея това. Дълбоко вярвах, че ще му помогна, каза актьорът. Той започнал всяка вечер да прави едночасови масажи на детето, разтривал крака, дърпал го, разтягал мускулите с движения, които му подсказала някаква баба. След едногодишни масажи и разтягания малкият Деян стъпил на крачетата си, които вече били еднакво дълги.

Лекарят се учуди. Не повярва на новите снимки, докато гледаше старите, призна Донков. Понякога волята на родителите да спасят детето си е по-силна от медицината.

С малкия Христо обаче нямал такива проблеми. Детето растяло здраво и щастливо, а Деян правел на Радина фрешове с копър, за да има повече кърма, а бебето да няма колики.

Сега е на 11 месеца и рядко се разболява. Батко му живее при нас и се грижим и за двамата, издаде Донков.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *