Деян Донков показа сина си от Радина Кърджилова! СНИМКА:

deyan-donkov-radina-1

Първия рожден ден на сина си отпразнуваха преди дни Деян Донков и Радина Кърджилова. Актьорът за първи път показа второто си дете, като публикува тяхна обща снимка, озаглавена: „На тати големият мъж“.

Арт семейството събра роднини и близки приятели за първия рожден ден на малкия Христо. Бебето е кръстено на бащата на Радина- известния художник Христо Кърджилов.

Деян и Радина не крият, че вече планират да имат и второ дете. Актрисата особено много настоявала да не губят време, а възможно най- бързо да си направят още едно. Явно тя иска да час по- скоро да приключи с бременностите и дундуркането на бебета, за да може да обърне внимание и на кариерата си. А и така ще е спокойна, че здраво е вързала Донков и няма къде да й избяга.

Деян с малкия Христо
Деян с малкия Христо

Малко след като роди миналата година, Кърджилова се завърна на снимачната площадка за снимките на продължението на филма „11 А“. Тя успя да измести от главната роля Яна Маринова, въпреки че първата част с нейно участие се превърна в хит. А каква е причината за рокадата, остава загадка.

deyan-donkov-radina

Радина водеше със себе си на снимачната площадка и невръстния си син, а таткото се стараеше да помага, доколкото му е възможно, за да може половинката му да си свърши работата. Но актрисата явно е осъзнала, че много трудно може да съвместява гледането на бебе и работата си. Затова решила, че е по- добре да не отлагат второто, като така или иначе, в момента децата са основният й приоритет.

Появата на сина им Христо определено много промени темпераментната двойка. Преди бебето, двамата бяха болезнено ревниви, болезнено емоционални и залитаха доста към алкохола. Скандалите бяха част от ежедневието им, като дори хвърчаха и шамари.
Най- лошото обаче явно вече е зад гърба им, тъй като Радина и Деян успяха да изградят стабилно семейство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *