Десислава се оттегли от сцената! Обяви дълга пауза:

desi-slava-bremenna-9

Десислава се сбогува с феновете си! Фолк певицата слиза от сцената и няма да се върне скоро, разкри самата тя.

Гласовитата блондинка вече е в напреднала бременност и по лекарска препоръка трябва да си почива вече вкъщи. Цяло лято Деси стоически издържа на високо темпо на работа, като правеше дори по няколко участия на ден. Въпреки доста наедрялата си фигура, тя се спука от участия, за да е спокойна, че ще има достатъчно пари, докато е в майчинство и си стои у дома.

Във фейсбук страницата си певицата заяви, че планира да се завърне чак след година!

desi-slava-bremenna-11

Десислава иска да се наслади на второто си майчинство и няма намерение да бърза с ходенето по участия. Тя ще има да сваля и доста килограми, тъй като само към момента вече е качила към 15 кг.

Певицата явно е спестила достатъчно пари, за да издържа цялото си семейство за година напред. Това беше и най- голямото й притеснение – че няма да се справи финансово, тъй като половинката й Благой Найденов няма собствени доходи и разчита на нея. А тя трябва да мисли и за големия си син Майки.

Затова, дори в най- големите жеги, Десислава не се спираше и за ден, като обичайно правила по две участия. Интересът към нея се повишил значително, след като стана ясно, че е бременна.

През последния месец обаче, певицата вече имаше сериозни затруднения на участията си. Бързо се изморяваше и през повечето време трябваше да пее седнала.

Десислава така и не разкри в кой месец е, но видимо е към пети- шести. Тя призна, че има много недоброжелатели и затова не иска да коментира бременността си. Известно е само, че бебето ще е отново момче.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *