Десислава се изпокара с майка си заради младото си гадже

Десислава е жестоко скарана с майка си Женя заради гаджето си Благой Найденов.

Причината е, че възрастната жена изобщо не го харесва и още от самото начало заявила, че е против връзката им.

Фолк певицата не смеела да ги събере на едно място, тъй като майка й хич не си поплювала и веднага се нахвърляла да се заяжда с младия спортист. Дори бременността на дъщеря й не подобрявала ситуацията. Напротив. Женя още повече беснеела, че щерка й станала за резил като забременяла от 20- годишния Благой.

Възрастната жена мърморела, че той е поредният използвач в живота на Десислава, който се намърдал в дома й и нищо не подхващал, а чакал само тя да го храни.

desi-slava-bremenna-7

Майката на фолк певицата не харесвала и предишното й гадже – ММА боецът Зарко. Тя била против младите гаджета, с които все се събирала дъщеря й, защото само я използвали. Но, както е известно, гласовитата блондинка си има слабост към агнешкото.

Дори към момента, Десислава и майка й не си говорели. Дори внучето засега не успява да стопи ледовете между двете. Фолк певицата обаче не е готова да жертва бащата на бебето си, само за да се сдобри с родителката си. Тя е лудо влюбена в младия боксьор и изобщо не й пука, че се налага да го издържа.

Десислава не искала нищо от него, освен да е до нея и да се грижат заедно за детето. Тя е решила дори да остави кариерата си на второ място, за да има стабилно семейство. Певицата няма намерение да бърза да се връща към ходенето по участия след като роди. Тя работи здраво през последните месеци, за да събере достатъчно пари и да се позволи лукса да си почива цяла година.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *