Десислава призна за побоищата от първия си съпруг

desislava

Десислава най- после призна, че е била пребивана от първия си съпруг. Фолк звездата бяга от бащата на детето си, заради системен физически тормоз.

Деси и първият й съпруг Михаил се запознават по време на нейна изява в Чикаго. Той се занимава с ресторантьорство. Заради любовта си към него, певицата зарязва успешната си кариера в България. Скоро се ражда и синът им Майки.

Десислава обаче не издържа дълго време под един покрив с бащата на детето си. Михаил я малтретира и тормози. Досега певицата никога не беше коментирала темата. Но го направи в Биг брадър ол старс.

desislava-1

Десислава заяви, че отдавна му е простила тормоза, на който я е подлагал, и не иска да се връща повече към тази история.

Певицата призна и още нещо съкровено пред Биг брадър – желанието си да осинови дете. Десислава не се е отказала от идеята да осигури дом за някое изоставено дете. Но певицата се притеснява, че заради работата си няма да има достатъчно време. Все пак, фолк дивата се надява да осъществи идеята си някой ден, когато вече не работи така активно на сцената.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *