Десислава призна: Бременността ми е медицинско чудо! Ето защо:

Десислава и половинката й Благой с нетърпение очакват да прегърнат първата си рожба. Щастливото събитие се очаква през януари.

Фолк певицата от години искаше да има второ дете, но все не намираше подходящия мъж. С гаджето й Благой Найденов обаче, нещата най- после се случили. И двамата много искали да имат дете.

Десислава разкрива, че шансовете й да зачене по естествен път, били много малки. Лекарите й давали 1-2%. Преди това, трябвало да се подложи на гинекологична операция. Но чудото се случило! И фолк певицата, и лекарите останали шашнати, че успяла бързо да забременее, въпреки минималните шансове да се случи.

Десислава иска да роди по естествен път, а щастливият татко е обещал да бъде до нея в родилната зала.

desi-slava-bremenna-12

Младият спортист научил благата вест на рождения ден на своя баща. За Благой нямало значение дали ще е момче или момиче. Но певицата и семейството му се надявали да е момиче. Сега обаче Десислава е по- щастлива, че ще дари със син половинката си.

Фолк дивата и младият спортист признават, че никога не им е пукало за коментарите, че имат разлика от 17 години. Благой признава, че родителите му се разбират много добре с Десислава и не ги притеснява, че е доста по- голяма.

Фолк певицата се запознала случайно с младия боксьор, след като видяла тяхна обща снимка във вестниците. Там го били обявили за новото й гадже, а тя просто позирала до него по време на свое участие. Издирила го в социалните мрежи и така се запознали.
След първите няколко срещи усетили, че много се харесват и така започнали връзката си.

Десислава тъкмо беше излязла от много труден период – раздялата с голямата й любов Зарко и фиаското му в „Биг брадър ол старс“. За разлика от ММА боецът, младият боксьор се оказа мъж на място – приема я такава, каквато е. Подкрепя изцяло кариерата й, разбира се перфектно със сина й Майки и не й поставя никакви условия пред връзката им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *