Десислава хвърли око на Ваня Джаферович

desislava-1

Фолк фурията Десислава хвърли око на Ваня Джаферович. Бившият футболист на „Берое“ направи добро първо впечатление на съквартирантите си в „Биг брадър Ол старс“. И най- вече на фолк певицата.

Десислава тепърва ще има шансове да пофлиртува с хърватския футболист, с когото дели едно спално помещение във връзка с общата им мисия да са прислужници в къщата в продължение на седмица.

Първоначално се смяташе, че фолк певицата ще скочи на плейбоя в къщата Борислав от „Къртицата“. Засега обаче Деси не проявява абсолютно никакъв интерес към мачото. По- скоро показва симпатии към победителя в „Сървайвър“.

vania-djaferovich

Ваня Джаферович пък определено засега не изразява предпочитания към никого, още по- малко жена. Хърватинът е женен и има две деца, така че едва ли ще попадне в някоя любовна история.

Десислава обаче е свободна и отворена към нови връзки. Фолк певицата се раздели преди няколко месеца с ММА боецът Светлозар Савов. Фолк дивата не е имала връзка оттогава. Но определено си личи, че й харесва да е в компанията на Ваня.

Визитката на Ваня Джаферович:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *