Деси Слава с шокиращо признание: И второто си дете ще отгледам сама!

desi-slava-9

Фолк певицата Деси Слава е бременна в петия месец с второто си дете, а таткото е 20- годишният й приятел Благой Найденов.

Гласовитата фолк дива от години искаше да стане още веднъж майка. Дори обмисляше да осинови дете, тъй като все не намираше подходящият партньор.

Младият боксьор Благой Найденов обаче се оказа мъж на място, въпреки годините си. Той и певицата са заедно от около две години. През зимата Деси Слава го показа официално в тв предаване и двамата разкриха, че мислят за бебе. Певицата беше доста напълняла, което породи съмнения дали вече не е бременна. Но тя все се оправдаваше, че качила много килограми, не можела да ги свали, но не си давала много зор, защото гаджето й и така я харесвало.

desi-slava-gadje-1

Фолк певицата обаче има едно наум, щом е с толкова млад мъж. Наскоро тя призна, че е много щастлива с него, обичат се. Но не знае дали и в бъдеще ще е така, защото животът е непредсказуем. Деси Слава има готовност и за варианта отново да е самотна майка. Но не се притеснява особено, защото вече има достатъчно опит.

Фолкаджийката изгледа сама 17- годишния си син Майки. Тя се върна в България малко след раждането му, за да се отърве от побоищата на бившия си съпруг Михаил. Певицата и бащата на Майки поддържаха студени отношения през цялото време, докато не заровиха томахавката миналата Коледа.

Тогава Деси Слава заведе за първи път Майки в Чикаго, за да се запознае с роднините си там. Тийнейджърът никога не беше стъпвал в САЩ, въпреки че е роден там. Певицата не искаше да го води през всичките години, заради лошите отношения с баща му. Сега обаче Майки общува по- пълноценно с татко си и дори се готви да отиде да живее при него в Чикаго, след като завърши училище тук.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *