Деси Слава разкри защо Зарко я зарязал – драматичната изповед тук:

desi-slava-zarko

Деси Слава направи разтърсваща изповед за раздялата си със Зарко.

Фолк певицата изля душата си пред Евгени Минчев, който я придърпа в покоите си, за да се наплаче. Фолк звездата разкри, че отношенията им се развалили, когато решила да се върне в „Пайнер“. Зарко не бил съгласен, защото щяла да има повече работа и да няма време за връзката им.

Деси изплака, че я поставил пред дилемата: кариерата или той. Певицата се опитала да му обясни, че й остават още няколко години, в които да работи по –активно и да спести пари за бъдещето на сина си Майки. Зарко обаче останал непреклонен.

desi-slava

ММА боецът я зарязал миналата Нова година, когато му съобщила, че ще има участие навръх празника. Деси разказа, че Зарко има друг мироглед и даже е цяло чудо, че успял да издържи да бъдат заедно цели 4 години. Затова певицата е сигурна, че той наистина я обича.

В кухнята на къщата на Биг брадър, останалите съквартиранти, най- вече мъжете Боби и Джаферович, пък обработваха Зарко. Обясняваха му как Деси Слава говори само за него, колко го обича и пр. Зарко обаче рязко ги съсече и им каза, че тя е избрала кариерата си пред това да има семейство с него.

Преди да изпадне с нервна криза, Деси Слава успя все пак да размени няколко приказки с бившия си приятел. Певицата му каза, че заради него отново е пропушила, а той пък я скастри, че сигурно е от много работа. Деси обаче му отговори, че с кариерата си няма проблеми, а с него.

Фолк звездата помоли ММА- цът да каже пред цяла България, че не я е изоставил заради друга жена, както й казвали всичките й приятели.

Засега, все още не е ясно защо Зарко е приел да влезе в къщата. Явно, че няма особени намерения да се сдобрява с Деси. Нито пък е склонен да обсъжда интимните им проблеми пред цяла България. Фенове в социалните мрежи подозират, че младият мъж е влязъл в шоуто, изкушен от тлъст хонорар, а не заради чувства към певицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *