Деси Слава разкри истината за връзката си с Жоро Бирмата! Виж тук:

desislava-1

Деси Слава най- после коментира слуховете за връзката си с Георги Станоев- Жоро Бирмата. През последните седмици усилено се говори, че фолк дивата е поредната звезда в леглото на пернишкия плейбой.

Деси Слава заяви, че го познава и са се озовавали заедно в общи приятелските компании. Певицата обаче е категорична, че никога не е имала по- особено отношения с бившето гадже на колежката си Преслава.

Певицата разкри и какво се е случило между нея и Зарко, след края на Биг брадър ол старс, който ги събра отново под един покрив, след месеци раздяла.

desi-slava-zarko-1

Деси Слава призна, че двамата дори не са се чували след шоуто. Според нея обаче, трябва да проведат разговор на четири очи. Но по- добре след като се уталожат емоциите от шоуто. Певицата се надява, че двамата поне могат да си останат приятели. Деси Слава признава, че много уважава Зарко и би искала да остане в живота й.

Победителката в „Биг брадър ол старс“ разкри, че е претрупана от работа след излизането от риалити формата. Успоредно с участията си, Деси записва нови песни и клипове, с които да зарадва феновете си след Нова година.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *