Деси Слава на зверска диета, за да отслабне преди „Като две капки вода“

Деси Слава най- после започна да сваля излишните килограми. Фолк певицата се стреснала, че съвсем скоро ще се изявява в „Като две капки вода“ и окръглената й фигура ще лъсне пред цяла България.

Фолк дивата до този момент все отлагала вземането на мерки за излишните си килограми, тъй като гаджето й Благой я харесвал и пухкава. И въпреки че Деси трудно намирала подходящи дрехи в гардероба си, които да прикриват наедрялото й тяло, нищо не правела по въпроса. Певицата признава, че задължително носела тоалети с ръкави, които да прикриват месестите й ръце.

Всички мислеха, че Деси е бременна, но се оказа просто…пълничка

Но наближаването на старта на шоуто за имитатори най- после я стреснало. Деси Слава се притеснила, че няма да може да прикрива фигурата си, тъй като ще я обличат други хора.

Затова фолк певицата се подложила на зверска диета и вече е отслабнала с 3 кг за седмица. На закуска блондинката яде белтъци и грейпфрут. На обяд се храни с месо без тлъстини. А вечерята й се състои от салата. Певицата е изключила солта от менюто си, като я замества с различни подправки, основно куркума. Деси Слава си угажда с нещо сладко само един път в седмицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *