Денис Ризов: Писна ми от мацки с малки дупета и големи цици!

denis-rizov

Продуцентската фирма на Денис Ризов остава само с едно предаване по телевизията: „Търси се“ по Бтв. Наскоро стана ясно, че „Предай нататък“ ще бъде свален от екран, а водещата му Наталия Симеонова не е ангажирана за нов проект.

Нейният продуцент и бивш съпруг Денис Ризов недоумява как е възможно имена като нейното и Мартин Карбовски да стоят без работа, а Николета Лозанова да е водеща на предаване.

За собственото си шоу „Денис и приятели“, Ризов има план да се опита да го завърти в Сащ. Екипът му ще заснеме един пилотен епизод, който ще предложат на местни телевизии. Ако пласира шоуто си, Ризов ще печели между 20 000 и 30 000 долара на епизод.

Денис Ризов търси ефир за предаване с Наталия Симеонова
Денис Ризов търси ефир за предаване с Наталия Симеонова

Денис Ризов подготвя и нов бизнес проект в Макао, но засега не издава подробности. Иначе рокаджията е представител на американски козметични марки в България, Сърбия и Дубай. Има и транспортна фирма, който е локализирана в Ротердам.

Денис Ризов постоянно пътува, заради бизнес делата си, което обаче се отразява на личния му живот. Музикантът споделя, че му е писнало от мацки с малки дупета и големи цици. Но осъзнава, че никоя сериозна жена не би се хванала с него, поради естественото на работата му.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *