Дебора разкри жестока семейна драма! Ето какво съсипало певицата още от дете:

Фолк дивата Дебора беше пребита зверски от маскирани мъже близо до дома си, едва ден след като напусна „Биг Брадър мост уонтед“.

Тя разкри, че получава паник атаки още от дете. Започнали след смъртта на баща й, когато била на 10 години. Стотици пъти ходила по лекари, докато стане ясно какво й е.

С годините обаче, започнала да се успокоява като посяга към чашката. Това се видя и по време на краткия й престои в къщата на „Биг Брадър“, където се напи брутално няколко пъти, а на следващия ден нямаше спомен от случилото се.

Дебора признава, че има проблеми с алкохола. Мислела си, че така ще успее да превъзмогне пак атакита, но вместо това, се пристрастила към чашката. В продължение на цяла година започвала да се налива още от сутринта, докато не й стане лошо и не започне да повръща.

Явно обаче порокът й отново се е завърнал. В къщата Дебора пресушаваше чаша след чаша. А колкото повече се опияняваше, толкова по- агресивна ставаше. Дори Биг Брадър го отнесе, след като певицата го напсува на майка. Затова от продукцията я отстраниха принудително.

Фолкаджийката обяснява завръщането си към алкохола с проблемната връзка, която имала преди няколко месеца. Последното й гадже я пребивало системно. Съседите не веднъж чували крясъците им от дома на певицата. Веднъж той я пребил насред дискотека в Перник. Друг път й посегнал, защото се заговорила с Фики Стораро на негово участие.

Побойникът бил патологичен ревнивец и това била най- честата причина да посяга на Дебора.

Според певицата, именно той поръчал атаката срещу преди два дни, когато трима я нападнали до блока й.

На следващия ден тя се появи с лилаво око в студиото на Гала и в тежко психическо състояние.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *