Дъщерите на Марта Вачкова и Белослава – абитуриетки бунтарки! Снимки:

marta-vachkova-rada
Божидара – най- вляво, с дълга черна рокля и бяло деколте. Рада – със зелената рокля

Дъщерите на Марта Вачкова и певицата Белослава също завършиха гимназия тази година. Двете момичета не си падат по показността и за разлика от по- голямата част от връстниците си се облякоха съвсем скромно, но удобно.

2016 се оказа много успешна и емоционална година за Марта Вачкова. Няколко години актрисата стоя без работа и се издържаше само от участията си в няколко театрални постановки. Но тази година се включи в риалити шоуто „Звездни стажанти“, като дори беше на крачка от победата.

marta-vachkova-rada-1

Най- голямата й радост обаче беше абитуриентския бал на дъщеря й Рада. Момичето завърши Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“ със специалност графика. Дъщерята на Марта избра за бала си зелена рокля. Вместо токчета обу спортни обувки и сама си направи прическата. Рада се подготвя за кандидатстване в Националната художествена академия.

Дъщерята на Белослава – Божидара, също избегна от клиширания образ на абитуриентката. Момичето също си избра по нестандартен тоалет, макар и с една идея по- официален от този на Рада.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *