Дъщерята на кака Лара и Владо Береану блесна на абитуриетския си бал! Снимки:

kaka-lara-dashteria-2

Поредното звездно чедо отпразнува абитуриентския си бал този уикенд. Дъщерята на кака Лара от брака й с журналиста Владо Береану – Бенджи, отпразнува с гръм и трясък завършването на гимназия.

Абитуриентката блесна на бала си в хотел „Шератон“ с бледорозова, кукленска рокля. Бенджи признава, че заслугата за разкошната й визия е на майка й. Иначе, ако зависело от нея, нямало нито да ходи на бал, нито да слага рокля.

kaka-lara-dashteria

Кака Лара обаче нямало как да допусне щерка й да я изложи пред роднини и приятели. Още повече, че завършва престижно столично училище, в което се образоват все деца от „голямото добро утро“ – Италианския лицей в Горна Баня. Бенджи обаче си призна, че изобщо не наблягала над учебниците и даже често бягала от часовете. Но, накрая, учителите по милост й писали оценки, колкото да завърши.

Голямата дъщеря на кака Лара иска да стане актриса и се подготвя усилено за кандидатстване в НАТФИЗ. Професионалният избор на Бенджи обаче ужасява майка й.

Бившата тв водеща също е завършила актьорско майсторство, но така и не се реализира по професията си. От тийнейджърка се урежда в БНТ да води „Милион и едно желания“ и прекара дълги години в телевизията- майка, преди да я напусне. После работи за кратко в „На кафе“, а след това изкара няколко години в ТВ 7.

Явно младата Бенджи се е засилила да повтори житейския път на майка си и най- вероятно също ще търси реализация в телевизиите, когато осъзнае, че като актриса ще има да мизерства. Но пък кака Лара и баща й имат връзки, така че със сигурност ще намерят местенце за щерка си на малкия екран.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *