Дара забърса поета Константин Трендафилов! СНИМКИ:

dara-7

Поп сензацията Дара си нави на пръста, че иска за гадже младия поет Константин Трендафилов, и изглежда е успяла да постигне целта си!

Двамата се запознаха покрай снимките за „Черешката на тортата“ и певицата не скри, че веднага е хвърлила око на симпатичния творец. В общия им епизод в кулинарното риалити, беше очевидно, че имат химия помежду си. Дара и Константин не спираха да флиртуват, като малката поп дива дори призна, че си го е харесала за гадже.

След съвместното си участие в „Черешката на тортата“, певицата и поетът- рекламист са неразделни. Двамата постоянно движат заедно и не крият близостта си. Трендафилов редовно посещава участията на поп фурията. Често могат да бъдат засечени и по най- оборотните дискотеки.

dara-gadje

Наскоро Константин публикува в социалните мрежи общи снимки с палавата Дара и изглежда им е много хубаво заедно. На един от кадрите дори се вижда, как младата певица целува нежно рамото на красивия поет.

До сега звездата от Х фактор все се оплакваше, че не може да си намери свястно гадже. Много бързо й омръзвали момчетата. Затова ги сменяла като носни кърпички.

Работата й също се явявала сериозно препятствие за кандидат- ухажорите. Повечето момчета не успявали да свикнат с бясното темпо на младата певица, постоянните й пътувания, интервюта, разюзданото поведение на сцената. Плашели се, че Дара е прекалено независима и дива. А тя пък хич не им цепела басма и като й писнело от поредния, му биела шута без да й мигне окото.

А дали с поета Константин Трендафилов ще излезе нещо по- сериозно, само времето ще покаже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *