Дара си призна за новото гадже! Ето кой е той:

dara-1

Певицата Дара призна, че вече си има гадже. Мъжът, който спечели сърцето на тийн идолката, е поетът Константин Трендафилов. Двамата се запознаха по време на участието си в „Черешката на тортата“.

Младата певица веднага хвърли око на красивия поет и дори призна, че го иска за гадже. Флиртът между двамата беше очевиден за зрителите на кулинарното шоу, но явно е продължил и след това.

dara-gadje

Дара и Константин започнали да се вижда всеки ден след участието си в „Черешката“. Не след дълго дали воля на чувствата си и станали гаджета. Поетът публикува няколко снимки с палавата варненка, от които стана ясно, че отношенията им са повече от приятелски.
Сега прясната двойка се стяга и за първата си романтична почивка. Дара призна, че с Константин заминават на море в Гърция.

Трендафилов е от литераторско семейство – майка му Кристин Димитрова е поетеса, а баща му Владимир Трендафилов е преводач и литературен критик.

След като издава дебютната си стихосбирка, става доста популярен, особено сред връстниците си. Тази година издаде и първия си роман – „Затвори сърце“.
Иначе, Константин работи в рекламна агенция.

Младата певица, която тази година завърши училище, не крие, че досега гаджетата бързо й омръзвали. Трендафилов обаче определено е интересна птица и е много възможно да прикове вниманието на лудетината за по- дълго време.

Дара е категорична, че за нея кариерата е на първо място, като дори няма намерение да продължава образованието си. Тя едва изтика училище и не искала да продължава да се тормози с учене.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *