Дива и щастлива! Дара се размаза на абитуриентския си бал! Много СНИМКИ:

dara-2

Супер див абитуриентски бал си спретнаха певицата Дарина Йотова и съучениците й от музикалното училище във Варна.

Дара  и приятелите й заляха социалните мрежи с много забавни снимки от купона на Златни пясъци, където празнуваха.

Младата поп дива шашна феновете си със страхотния избор на тоалет за паметното събитие. Дара беше избрала рокля, която хем е стилна, хем e супер секси. Гримът й не беше повече от необходимото, като имаше някои интересни нотки. Певицата не си беше направила специална прическа.

Определено звездата от Х фактор прояви много вкус и усет в избора на визията си за бала. Показа се в доста различна светлина от обичайната, в която феновете бяха свикнали да я виждат – на размъкната бунтарка. Тийн сензацията има доста ексцентричен вкус, но този успя покаже, че може да бъде и много елегантна.

Дара едва ли се е изръсила за роклята си, колкото конкурентката си Гери- Никол, чийто тоалет беше изработен по поръчка от световно известен дизайнер. Но показа, че цената на дрехата няма никакво значение, а най- важното е веселото настроение и приятелите, с които да споделиш момента. И, разбира се, да не се взимаш много на сериозно.

Докато Гери- Никол се изживяваше като холивудска звезда, облечена в роклята си за няколко десетки хиляди евро, раздаваше автографи и селфита на бала си, Дарина яко се налигави, като за последно, с приятелите си от училище. Защото това остава за цял живот. А да си актуална звезда е временно явление.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *