Даниел Петканов проговори за драмата с родителите си! Виж Тук:

Шокиращият отказ на родителите на Даниел Петканов да се появят в къщата, за да го видят, предизвика доста коментари. Говореше се, че не одобрявали прибързаната сватба с Александра и изобщо не я искали за снаха.

Петканов обаче опроверга тези слухове и то много категорично. Той заяви, че родителите му винаги са харесвали Александра и даже много се радвали, че точно тя им е станала снаха. Майката на лудия репортер дори отишла в редакцията на известен таблоид, за да се разправя за публикация, според която, обидила с грозни думи съпругата на сина си.

Още преди да влезе в къщата, родителите на Даниел го предупредили да не ги замесва по никакъв начин. Нямали желание нито да ги показват по телевизията, нито да им взимат интервюта. Майката на репортера е учителка по история и география, а баща му – пенсионер. Семейството на Дани Петканов е много скромно и изобщо нямало желание да се вре по медиите, както други близки на известни личности.

Бащата на Александра прегръща зет си

Майката и бащата на Александра Богданска също приеха с отворени обятия лудия репортер за зет. Най- силният момент в цялото предаване беше срещата на моделката с татко й. Тя мислеше, че родителите й са я отлъчили заради сватбата с Даниел. Но щом баща й влезе в къщата и я целуна, Александра избухна в сълзи. Богдански – старши даде благословията си на младото семейството, а зетя му подари шише с ракия. Така се, със сигурност Дани и Александра ще имат още една сватба – този път за роднините.

Семейство Петканови все още има шанс за победа, след като репортерът беше изгонен на полуфинала. Красивата му съпруга ще се бори за победа във формата и има доста добри шансове за класиране в челната тройка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *