Дани Милев бере ядове с децата си! Ето как го излагат:

dani-milev-3

Не му е леко на Дани Милев. Децата на музиканта са тийнейджъри и буквално му пилят нервите. Дъщеря му Маги е на 16 г., а синът му Сава – на 18 г. И като всички съвременни тийнейджъри, често залитат към пороците.

Децата на музиканта постоянно заливат социалните мрежи с неприлични снимки. Сред които и такава, на която се натискат с гаджетата си. А синът му пък изтипосал кадър с цигара марихуана.

dani-milev-1

Именно с него са най- големи проблеми Дани Милев. Момчето било много разхайтено, тъй като от известно време движело в лоша компания. Успехът му в училище тотално се сринал, а на всичко отгоре, постоянно се забърквал в неприятности. Сава обаче вече е пълнолетен и на родителите му е много трудно да го контролират вече.

dani-milev

Явно момчето е наследило буйния характер на татко си, коментират близки до семейството. Именно заради него, навремето Дани Милев се озовава в затвора за финансови измами. Докато е зад решетките, се ражда сина му. Музикантът бил много тъжен, че в този щастлив момент не може да е със семейството си. Затова си дал дума, че ще живее почтено и повече няма да се забърква в неприятности. Сменил и професията си и от счетоводител се преквалифицирал в музикант.

Дани Милев беше част от тазгодишната селекция на „Вип брадър“. Той обаче забранил на децата да го гледат. Музикантът не искал да го виждат в негативна светлина, а само да спечели една прилична сума за семейния бюджет.

Музикантът се превърна във втория изгонен от къщата. Зрителите не харесаха подмолното му поведение да се скатава по ъглите и да избягва директни конфронтации. Той се залепи за скандалджията шеф Петров и на няколко пъти се опита да го защитава, което едва ли се е харесало на зрителите. Дани Милев се надяваше тихомълком да стигне напред в играта, но тактиката му беше разкрита.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *