Д-р Неделя Щонова показа Тяло Трепач! СНИМКИ:

nedelia-shtonova-1

Д- р Неделя Щонова е сред най- красивите родни тв водещи. Въпреки че вече е във втората половина на четвъртото си десетилетие, изглежда невероятно.

Наскоро д-р Щонова публикува снимки от лятната си почивка във фейсбук. Кадрите се превърнаха в тотален хит. Тв докторката показа перфектно изваяно тяло и форми, които могат да си съперничат само с топмодели.

Д- р Неделя Щонова не крие, че спортува много: занимава се с йога, балет, танци, плуване, фитнес, ски, тенис и др. Движението и предпазването от преяждане са нейната рецепта за перфектна фигура и здраве, независимо от възрастта.

nedelia-shtonova

Водещата на „Духът на здравето“ винаги си хапва домашно приготвена храна. През уикенда д-р Щонова държи сама да приготви ястията, тъй като няма никакво време през седмицата.

Специалността на д-р Неделя Щонова е неврологията, но практикува също аналитична и когнитивна психотерапия. Повече от 10 години е на екрана на БТВ.

Но иначе любимата тв докторка живее в Пловдив заедно със съпруга си арх. Валентин Маринов и седемгодишната им дъщеря Лилия Сапфира. Доктор Щонова и мъжът й имат 20- години разлика, но до ден днешен са изключително щастливи заедно. Арх. Маринов има син, който е на 43 години и е от първия му брак.

Любопитен факт е, че доктор Неделя Щонова всъщност е първата „Мис Пловдив“.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *