Цветелина Грахич си призна защо е напуснала „Шоуто на Слави“! Изненадата е голяма!

Цветелина Грахич разкри истината за изненадващото си решение да напусне „Шоуто на Слави“.

Босненката признава, че единствената причина да се раздели с работата си в екипа на Слави Трифонов е, че се чувствала изчерпана. Стигнала такова ниво, че не виждала перспективи за развитието си като певица повече в рамките на Ку- ку бенд. Чувствала, че няма какво повече да даде, нито какво да получи от предаването.

Грахич е категорична, че никога не е закъснявала за изявите си на една сцена със Слави – нито преди концерт в „Арена армеец“, нито преди предаване. Тя разкрива, че никога не е отнасяла глоба, защото винаги била много дисциплинирана. А това било едно от най- важните неща, за да можеш да работиш за него.

cvetelina-grahich-6

Певицата признава, че „Шоуто на Слави“ я направило много известна, но тази слава й коствала и лични загуби. Доста от приятелите й прекъснали контактите си с нея, както и на нея се наложило да направи същото. През всичките години нямала почти никакво време за себе си.

Цветелина разказва, че не съобщила на Слави, че напуска, а на Евгени Димитров. Колегите й от Ку- ку бенд много се изненадали от решението й, особено Годжи, който й е сред най- близките хора. Самата тя не обмисляла дълго идеята да напусне – така го почувствала и така направила.

Тя е категорична обаче, че няма намерение да подписва с „Пайнер“. В скоро време ще пусне първата си самостоятелна песен, но без фирма зад гърба си.

По отношение на личния си живот, Цветелина Грахич разкрива, че няма да се омъжва засега за приятеля си Кристиян Шаламанов. Но иначе искат да направят голяма сватба, когато му дойде времето. Не планират в скоро време да имат и бебе.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *