Цветелина Грахич се алкохолизира от много работа

Цветелина Грахич буквално се е сринала от стреса, на който е изложена всекидневно, и все по- често посяга към алкохола. Колегите й от „Ку- ку бенд“ се опитваха дълго време да я вкарат в правия път, но босненката става все по- зле и се наложило музикантите в крайна сметка да разкрият истината на Слави Трифонов.

cvetelina-grahich

Босненката залитна по лошия навик, откакто редовно й се налага на пее по дискотеки и кръчми. Певицата изобщо не усещала, че прекалява с пиенето, а смело надигнала чашка след чашка. Продължава с поркането, дори след като ангажимента й приключи.

Пиенето до малките часове на сутринта обаче, започнало да се отразява и на работата й в шоуто. Грахич доста често излиза да пее с все още тежък махмурлук, като се опитва да прикрие grahichсъстоянието си с голямо количество кафе. Освен че пречи на работата й, алкохолът съсипва певицата физически – въпреки че е на 22 години, изглежда подута и подпухнала. Ако продължава в същия дух, скоро може да пострада и гласът й, притесняват се колегите на Цветелина Грахич.

Младата певица обаче изобщо не се вслушва в съветите им, а си кара, както си знае – дори да няма участие, не пропуска да удари по няколко чашки след работа.

Цветелина Грахич и Годжи. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/LMpUqeqPtHw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *