Чудо! Мъжът на Рени я моли за Прошка! Виж Тук:

reni-boris-1

Пълен обрат е настъпил между фолк певицата Рени и неверния й съпруг Борислав Пилософ.

Малко след като фолк легендата излезе от къщата на „Вип Брадър“, стана ясно, че мъжът й се е разделил с младата си любовница.

Борислав се обадил на Рени, а молбата му я шашнала! Той поискал да се помирят в името на децата. Помолил я за прошка, заради забежката си. Но Борислав изобщо няма намерение да се събира отново с фолк певицата. Само поискал да поддържат нормални отношение, заради двамата си сина.

reni-pevitsa

Във „Вип Брадър“ певицата разкри, че Борислав е продал апартамента и автомобила й. Оставил я буквално на улицата. Затова се хванала като удавник за сламка на офертата от Вип Брадър.

Рени се надява да съживи и кариерата си, след участието си в риалити шоуто. Фолк ветеранката замина преди 4 години за Израел заедно с децата си, заради съпруга си Борислав Пилософ.

Оказа се обаче, че той така и не отишъл да живее при тях. Останал си в България. Накрая, до Рени достигнали слухове, че се скъсва да й изневерява, докато тя и децата са в изгнание. Затова, преди няколко месеца, фолк дивата се завърна в България и подаде молба за развод.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *