Чудо! Ето кога изписват Цветелина Стоянова:

cvetelina-stoianova-5

Молитвите за оздравяването на гимнастичката Цветелина Стоянова се сбъднаха! Златното момиче се възстановява изненадващо бързо и скоро ще си е у дома!

Бащата на Цветелина, боксовият специалист Йордан Стоянов – Старото, разкри, че дъщеря му се прибира вкъщи след един месец.

Гимнастичката от националния ансамбъл по художествена гимнастика оживя след падане от 6- я етаж. Цветелина претърпя няколко операции, сред които и животоспасяваща. Освен това, Стоянова се размина и с парализата, каквито опасения имаше в началото на трагедията.

cvetelina-stoianova-6

Съотборничките на Цвети я посещават по два пъти на ден. Ансамбълът трябваше да играе на Европейското първенство в Израел два дена след трагедията с нея. Момичетата обаче се представиха повече от достойно и дори спечелиха бронзови отличия. А един медал беше даден специално за Цветелина.

Все още има много неясноти около трагедията и причината за фаталното решение на Стоянова. Според Нешка Робева, Цветелина е имала депресия. Според психологът, който я е прегледал, не е имала. Илиана Раева и треньорката Ина Ананиева се превърнаха в основните обвиняеми. Но семейството на Цветелина не обвинява никого, просто се надяват тя да се възстанови.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *