Чудо! Бившите на Бирмата заровиха томахавката и се прегърнаха! Уникална Снимка:

Бившите гаджета на милионерския наследник Жоро Бирмата – Алисия и Преслава, се гушнаха за снимка! Чудото се случи на откриването на нов магазин на известна марка.

След като богаташкото синче би шута и на двете, явно конфликтът между певиците е замрял по естествен начин.

Иначе, когато Алисия заби Бирмата преди година и нещо, Преслава не можеше място да си намери от бяс. Фолк дивата от Добрич трудно преглътна факта, че голямата й любов я замени с нейна колежка. Алисия пък не спираше да я дразни със скъпите подаръци, с които Бирмата я глезеше. Когато се засичаха някъде, двете певици си разменяха отровни погледи и тежки думи зад гърба.

preslava-alisia

Алисия и Преслава обаче имат обща приятелка – майката на Бирмата, Лидия Станоева. Бизнес дамата от Перник много обича и двете и силно се надяваше поне едната да й стане снаха. Майката на Бирмата опита всичко, за да прикотка първо Преслава, а после и Алисия. Но синът й така и не пожела да се ожени за нито една от двете.

В интерес на истината, към момента, Лидия Станоева е доста по- близка с Алисия. Фолк певицата дори я обяви за „сродна душа“. Приятелството им породи слухове, че Алисия и Бирмата ще се женят, но двамата са разделени от месеци.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *