Честито! Роксана е Бременна! Виж Тук:

roksana-1

Най- голямата мечта на Роксана се сбъдна – певицата очаква бебе! Фолк дивата е бременна от годеника си Александър.

Миналата година беше много тежка за ромската изпълнителка. Тя преживя тежък развод със съпруга си Калин. Оказа се, че семейният им живот бил пълен кошмар.

Младата певицата разкри, че след сватбата, бившият й много се променил. Тя много настоявала да си имат бебе, но той категорично отказвал. Оправдавал се, че вече има деца от първата си жена.

Най- страшното било, че Роксана на няколко пъти зачевала. Мъжът й обаче все я принуждавал да прави аборт. А когато тя отказвала да го направи, следвали побоища и смазващ психически тормоз.

Роксата и годеникът й Александър очакват първа рожба
Роксата и годеникът й Александър очакват първа рожба

Накрая психиката на певицата не издържала и започнала да получава паник атаки. Наложило се да потърси помощ от психолог. Тогава осъзнала, че ако не се раздели с мъжа си, няма да оцелее.

При развода, съпругът й Калин, я остави буквално гола и боса на улицата. Роксана заживя на квартира и едва- едва свързваше двата края, защото беше занемарила и кариерата си.

Фолк певицата много се притесняваше, че заради абортите, може да остане бездетна. Но щастието й се усмихна!

Преди година Роксана се запозна в Белгия с настоящия си възлюбен Александър. Двамата се влюбили от пръв поглед, а само няколко месеца след запознанството им, той й предложи брак.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *