Честито! Наско от Б.Т.Р се ожени! СНИМКИ:

Наско от Б.Т.Р вдигна сватба за чудо и приказ с дългогодишната си половинка Ивана. Пищното тържество се състоя този уикенд в родния град на булката – Ниш.

Новината за тържеството дойде от един от най- близките приятели на рокаджията – бившият кмет на Каварна Цонко Цонев.

Сватбата на Наско и Ивана беше уважена и от колегите им Данчо Караджов, както и музикалното семейство на Преслава Пейчева и Ясен от „Те“.

nasko-btr-1

Красивата сръбкиня Ивана е оперна певица и именно покрай работата й се запознава с Наско преди повече от 10 години. По това време тя била още студентка в Консерваторията в София. Любовта им пламва веднага. През годините обаче избягвали темата за сключване на брак. Наско има един развод зад гърба си и не искал повече да си го причинява. Но сръбкинята го убедила с времето, че е доста по- различна от бившата му половинка Силвия Стойчева.

А пък и нямала намерение цял живот да чака певецът да се реши да направи решаващата стъпка в отношенията им. Ивана искала да има семейство и деца, а вече прехвърлила 30- те. Затова поставила ултиматум на рокаджията, за да вземе веднъж завинаги решение. Шушука се, че за да е по- убедителна, дори се изнесла от общия им дом.

В крайна сметка, застаряващият рок изпълнител осъзнал, че няма къде да мърда и поискал официално ръката на Ивана.

Вокалистът на Б.Т.Р има една дъщеря – Мартина, от брака си със Силвия Стойчева. Момичето вече е на 22 години. Няма обаче амбиции в музиката. Тя завърши актьорско майсторство в НАТФИЗ и се развива в тази сфера.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *