Честито! Най- голямото щастие споходи Джино Бианкалана! СНИМКИ:

Джино Бианкалана се похвали, че очаква първото си дете! Риалити звездата публикува снимка на годеницата си Изабела, на която се вижда как той докосва с ръка наедрялото й коремче, а кадърът е коментирал по следния начин: „Момиче е“.

Половинката на победителят във Вип Брадър е видимо към 5 месец.

Джино и полякинята Изабела са заедно от една година. Познавали се от доста време, преди да започне истинската им връзка. Тя живее в Лас Вегас, където работи като моделка. Щом научила, че Джино едва оцелял в тежката катастрофа, която за малко да го убие преди година, красавицата веднага хванала самолета за Чикаго.

djino-3

Изабела обаче не искала да се отделя от него и останала да му помага близо месец. След тежкото изпитание, приятелството им бързо прераснало в нещо повече. Не след дълго той й подари годежен пръстен, като денят подозрително съвпадна със сватбата на Джена миналата година.

Риалити любимецът, който преди две години орева България, заради несподелената си любов към фолк певицата, днес се чувства много обичан от красавицата Изабела. Говори се, че дори се е преместил при нея в Лас Вегас. Джино признава, че тя много се грижи за него и затова искал да останат заедно цял живот.

Полякинята Изабела живее от дълги години в столицата на хазарта. Тя има един брак зад гърба си, като при развода е прибрала половината от милионите на бившия си съпруг американец. Джино Бианкалана не разполага с подобни финанси като нейните, но тя на драго сърце се грижела нищо да не му липсва.

Риалити любимецът си тръгна от България преди две години с разбито сърце, след като Джена тотално му оряза мераците, че някога отново ще се съберат. След като се прибра в Чикаго, Джино едва не изгуби живота си в тежкия инцидент, но ето, че най- после му се усмихна щастието – откри подходящата жена за себе си и трепетно очаква раждането на първото си дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *