Честито! Фолк певицата Магда роди! Ето какво е бебето+ как го кръсти:

Фолк певицата Магда се похвали, че е родила първата си рожба. Тя до последно не знаеше какъв пол ще е бебето, тъй като било с гръб и не се виждало на видеозона. Затова и изпълнителката на „Пайнер“ не купила нищо предварително.

Бебето е момиченце, а щастливите родители са решили да го кръстят Никол. Бебето тежи 3, 1 кг и с височина 46 см.

34- годишната фолкаджийка е родила със секцио заради тежка контузия на таза, която получила след падане от АТВ преди години.

Магда с приятеля си Влади

Приятелят на Магда бил неотлъчно до нея в родилната зала, което се случва доста рядко, разкриват от болница „Света София“, където певицата избрала за раждането.
Тя и бащата на детето – бургаски бизнесмен, са заедно от три години. Фолкаджийката признава, че връзката им не била никак лека. Но, в крайна сметка, намерили баланса и решили да създадат семейство.

Магда се похвали с лека бременност. Дори до шестия месец продължаваше да ходи на фитнес, както и по участия.

Фолк певицата нашумя преди години с връзката си със скандалния бизнесмен и лобист Красимир Иванов – Красьо Черния. Двамата бяха заедно много време, но той така и не пожелал да официализира връзката си с Магда. Тя наскоро призна, че през последните три години нито го е виждала, нито го е чувала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *