Черна вест! Разстреляха съпруга на Наталия Гуркова!

Бизнесменът Джордже Михалевич е бил разстрелян в ЮАР, докато пътувал с личния си автомобил. Килърите го издебнали, докато чакал на светофар, и го простреляли смъртоносно с два куршума.

Съпругът на „Мис България“ Наталия Гуркова е в бизнеса с диаманти в ЮАР от дълги години и сред крупните играчи на пазара в африканската държава.

Манекенката видяла съпруга си за последно преди няколко дни, когато отпразнували заедно рождения й ден в България. През последните две години Гуркова и двете й деца живеят основно в София. Манекенката избяга от ЮАР след опит за отвличане на едно от децата. Съпругът й Джордже обаче продължи да живее там заради бизнеса си.

Наталия Гуркова и черногорският бизнесмен сключиха брак през 2009 г. с пищна сватба в София. Малко след това, манекенката забременява и ражда дъщеря им Джорджия. А през 2014 г. ражда и син – Кристиян.

През първите години от брака им, Наталия и Джордже живеят в Йоханесбург. Там манекенката дълго време въртеше един от магазините за бижута на мъжа си.

През последните две години Наталия Гуркова и децата обаче се установиха за постоянно в България. Манекенката признава, че не се чувства достатъчно сигурна в ЮАР.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *