Цеци Красимирова се жени за сина на олигарха Цоло Вутов!

Цеци Красимирова най- после ще се види булка. Бившата манекенка е казала „Да“ на гаджето си Владимир Вутов, който наскоро й поискал ръката. Той е син на един от най- заможните родни бизнесмени – Цоло Вутов.

Двамата са заедно от няколко месеца, но чувствата им били толкова силни, че не искали да губят повече време, а час по- скоро да се оженят. 39- годишният милионерски син е имал вземане- даване с някои от най- красивите известни дами, въпреки че старателно се държи на дистанция от шоу средите. Цеци Красимирова обаче успяла да го спечели, при това само за няколко месеца.

Двамата не искат по никакъв начин да се вдига много шум около връзката им. Затова на сватбата ще поканят само най- близките си хора.

ceci-krasimirova-1

Към момента, Цеци Красимирова обаче още не се е прибрала окончателно в България. Тя постоянно пътува между Барселона, където дъщеря й учи, и София, за да се вижда с любимия си. Фаталната красавица си беше обещала, че няма да остави Джудит сама в Испания. Но ако наистина се ожени за Владимир, ще трябва да го направи и да остане в България.

Дъщеря й вече е на 19 години, но двете никога не са се разделяли. Цеци Красимирова обаче е категорична, че иска още едно дете. А също се надява скоро да се радва и на внуци.
Милионерският наследник пък буквално й сваля звезди от небето. Още от началото на връзката им, той я обсипва постоянно със скъпи и прескъпи подаръци, като дори се говори, че й купил апартамент в София.

Годежът на Владимир Вутов със сигурност е разплакал не една и две родни златотърсачки. Той беше сред най- желаните вип ергени, най- вече заради колосалното състояние на баща си от половин милиард лева. Но Цеци Красимирова не е вчерашна и 20- годишните бръмчалки не могат да й стъпят на малкия пръст.

Манекенката има богата биография на интимния фронт, като най- впечатляващите й завоевания са Косьо Самоковеца и Георги Иванов – Гонзо. Като и двамата бяха женени, но не криеха любовта си към синеоката красавица.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Цеци Красимирова се жени за сина на олигарха Цоло Вутов!"

  1. Иванчо   01.09.2017 at 13:48

    що пишете глупости? Владо Вутов има жена и две деца… бил ерген…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *