Цеца Величкович възхитена от Анелия

ceca-anelia

Цеца Величкович е останала много доволна от изявата на Анелия по време на концерта й в Несебър. Двете певици са се срещнали зад кулисите и са поговорили доста време. Дори се обсъдили въпроса за съвместна песен.

Анелия може да се окаже първата българка, записала дует със сръбската легенда. Нашата фолк певица подгря над 16- хилядната публика на Цеца с концерт, който продължи час и половина. Условието на сръбската легенда беше изпълнителката от българска страна да може да се изяви с оркестър. А Анелия се оказа единствената, която отговаря на това условие.

ceca-velichkovich-1

Първоначално се говореше, че Галена и Преслава също ще се включват като подгряващи на концерта на сръбската певица. Оказа се обаче, че Цеца изобщо не одобрила техните записи на живо, тъй като и двете пеят на плейбек. Величкович харесала само Анелия.

От „Пайнер“ се опитаха за прикрият гафа с топ- звездите им Галена и Преслава и заявиха, че точно в този ден и двете били ангажирани за сватбата на много богат българин, пише хотарена. Едва ли обаче биха изпуснали такава възможност да се изявят с Цеца на една сцена.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *