Брутално п*рно с Калина Паскалева!

С*кс компромат с Калина Паскалева взриви интернет. Шокиращото видео разкрива зашеметяващите способности на изкусителката в леглото.

kalina-paskaleva-klip

П*рно клипът е заснет преди пет години, но едва сега вижда бял свят. Предполага се, че бивш любовник го е пуснал едва сега, когато всички погледи са вперени в къщата на Биг Брадър, а Калина е една от звездите на шоуто.

Видеото е 12 минути, а Паскалева и партньорът й редуват с майсторство пози от кама сутра. Калина показва и завидни способности в правенето на френска любов.

Близки приятели на журналистката обаче са категорични, че жената от клипа не е авторката на „Дневниците на една к*рва“.

kalina-dnevnicite

От снимките всъщност е трудно да се открият разлики между с*кс героинята и Калина Паскалева. Ако се види обаче самото клипче, става ясно, че дамата определено не е звездата от „Биг брадър ол старс“.

Всъщност, повечето пикантерии от биографията на риалити героинята се оказаха пълна лъжа. Когато участва в „Островът на изкушението“ преди години, всъщност има уговорка още отвън между нея и Андрей, когото уж съблазнява. Двамата са близки приятели доста преди да влязат в шоуто.

Авторството на Калина върху бестселъра й „Дневниците на една к*рва“ също се оказва спорно. Според хора от журналистическата гилдия, сред които и Кристина Патрашкова, историите, които Паскалева представя, че сама е написала, са в прекалено различни стилове и няма как да са от един човек. Навярно зад създаването им стои цял творчески колектив. Калина Паскалева е само лицето на цялата кампания.

Калина Паскалева за книгата си. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/qvucK7v9SWg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *