Бременната Галена с шокиращо признание: Оперираха се, за да запазя бебето!

galena-bremenna

Галена направи шокиращи разкрития за втората си бременност. Фолк дивата признава, че е по- тежка от първата.

Дори претърпяла лека операция малко преди концерта в „Арена Армеец“. Затова и решила, че е по- добре да не участва. Затова се появила само като холограма, за да изпълнят в Цветелина Янева общия си дует.

Галена признава, че още от началото на бременността, се чувствала зле по време на участия. Било й трудно да изкара на сцената повече от един час. Налагало се постоянно да отменя ангажименти. Затова решила, в петия месец вече да се откаже.

galena-bremenna-1

Малко преди да слезе от сцената, се говореше, че Галена е постъпила в болница за задържане. Фолк дивата се почувствала зле след свое участие. Явно тогава се е наложило и да й бъде направена лека операция.

Певицата потвърждава, че очаква втори син. Дори с половинката й Галин вече са му избрали име, но няма да го оповестят, докато бебето не се роди.

Галена се надява раждането да мине гладко, за разлика от първия път. Синът й Стефан се появи на бял свят преждевременно, в осмия месец, след секцио. Прекара известно време в кувиоз. За Галена и близките й това беше изключително травмиращо преживяване. Но сега цялото семейство се надява, че всичко ще мине добре.

Галена признава, че с Галин отдавна мислят за брак. Фолк дивата обаче е категорична, че не иска голямо сватба. Предпочита с Галин да се венчаят в църква, само с най- близките си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *