Бременната Десислава унизи публично гаджето си Благой! Ето какво се случи:

Грозна сцена между Десислава и приятелят й Благой Найденов потресла свидетели в хранителен супермаркет.

Фолк певицата без никаква причина се развикала на бащата на второто си дете, без той изобщо да я е провокирал.

Бременната Десислава била видимо изнервена и вероятно много гладна. Тя се спуснала към рафтовете да си избере нещо за ядене, а Благой стоял настрана, без изобщо да й се бърка.
Певицата обаче изведнъж започнала да му крещи насред магазина, без изобщо да се съобразява, че наоколо има хора. Благой се смутил от внезапният й изблик, но се постарал бързо да замаже грозната сцена.

desi-slava-bremenna-7

Явно хормоните на бременната фолк певица са се разбушували здраво, а младото гадже на певицата стоически понася нервните й състояния.

Десислава излиза в майчинство в края на август по лекарска препоръка. 38- годишната фолк дива трябва да си почива повече и да се пази, тъй като не е първа младост. През последните месеци тя работи здраво, за да успее да спести достатъчно пари за периода, в който няма да работи. Това допълнително я е изнервило и стресирало, тъй като няма на кого да разчита финансово, освен на себе си. Тя издържа цялото семейство, включително и приятеля си Благой Найденов.

Предполага се, че вече е в петия месец, макар че изглежда доста по- едра. Певицата трупа ударно килограми от бременността, но е решила да не се лишава от нищо, а да си угажда.
Вече е ясно, че Деси и Благой очакват син. Но фолк певицата умишлено укрива всякаква информация, свързана със състоянието й, включително в кой месец е и кога й е термина. Тя се притеснява от зложелатели, които могат да й навредят и затова не иска да коментира щастливото събитие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *