Бременната Десислава се скапва от работа – певицата съвсем посърна! СНИМКИ:

Бременната фолк дива Десислава не спира да работи, въпреки че вече й става доста трудно. Певицата е около петия месец, но не може изобщо да си позволи да слезе от сцената засега.

Деси и гаджето й Благой Найденов бяха издебнати от любители папараци на летище София, докато чакаха самолет за Лондон. В британската столица фолк певицата имаше изява пред наши сънародници.

От снимката се вижда, че бременната Десислава вече доста е наедряла. Видът й е много изморен и недоспал, тъй като изобщо няма време за почивка. Вместо да си гледа спокойствието и да се грижи за здравето си, в най- голямата жега блондинката обикаля страната и чужбина, за да вади пари. Няма и кой да я отмени в попълването на семейния бюджет.

desi-slava-bremenna-5

Младото й гадже Благой няма собствени доходи, така че певицата изхранва и него. Освен това, тя трябва да мисли и за сина си Майки, както и за бебето, което ще се роди през есента.

desi-slava-bremenna-4

Десислава отчаяно искаше да има още едно дете и въпреки трудностите, които има сега и я очакват в бъдеще, се съгласи да роди от 20- годишното си гадже. Певицата се грижи за Благой като за свой син, но това изобщо не я притеснява. Освен че го храни и го облича, наскоро го зарадва, като му купи гъзарско возило в хонорара си от „Като две капки вода“. Тя не очаква от него да я издържа, оставила го е да си гледа спортната кариера. За нея е важно, че той се разбира отлично със сина й Майки и има желание да бъде баща.

Родителите на Благой подкрепят връзката му с фолк дивата, въпреки че разликата им е доста сериозна. Приемат я по- скоро като приятелка, отколкото като снаха, тъй като горе- долу набори. Ходят заедно по състезания на Благой и често се събират на маса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *