Бременната Десислава дипли пачки! Ето колко печели на месец:

Десислава дебелаБременната Деси Слава изобщо не слиза от сцената и използва всяка свободна минута, за да работи.

Фолкаджийката е решила да работи до последно, за да може да си реши финансовите въпроси след раждането.

Според нейни колежки, тя изкарва  най-малко  по 50 хиляди лева на месец от участия, а харчи само за най-необходимото. Откакто разбра,  че ще става майка на второ дете, спряла с прищевките и тоалетчетата и свила разходите си до минимум. Най-много пари пилеела по порасналия си син Майкъл и по младото си гадже, който е много горд, че ще става баща, но засега не допринася с нищо за семейния бюджет.

Деси вече има две деца и едното е бащата на бебето й Благой, шегуват се в бранша. Певицата обаче никак не се смущава, че е забременяла от младеж, по-голям от сина й само с пет години и наскоро му купи и кола, за да се придвижва комфортно.

Откакто е видимо наедряла, феновете се тълпяли да я слушат и да я поогледат. Някои от дамите дори пипали коремчето й за късмет. А мъжете давали щедри бакшиши.

 

Десилсала БлагойПевицата е залята с оферти за работа и не отказва никоя, защото се притеснява как ще мине раждането и колко време ще се наложи да стои вкъщи заради бебето и за възстановяване на фигурата си. Обикновено този процес при фолкаджийките продължава от три до шест месеца.

Деси яко пълнее и за да влезе във форма сигурно ще й трябва доста време. Или просто няма да обръща внимание на килограмите.

За да се хареса на публиката, тя притискала коремчето си със специален колан, а на сцената излизала с туники, които прикривали бременността й.

Зложелатели вече преброили,  че тя имала само три широки одежди, които сметяла непрекъснато.

Не искала да си купува повече, защото не й се давали излишни пари.

Бебето ще се роди през октомври, в в края на август Деси трябва да слезе от сцената и да си остане вкъщи. А там пък няма значение какво ще носи.

Засега с таткото  Благой не планират сватба.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *