Браво! Поли Генова се класира за финала на „Евровизия“

poli-genova-1

Поли Генова се класира за финала на „Евровизия“. Певицата отвя конкуренцията и се нареди сред първите десет във втората полуфинална вечер.

Песента на Поли “If love was a crime”, както и страхотното й сценично представяне, както и страхотното й сценично представяне, бяха посрещнати възторжено от публиката в Стокхолм.

Това е вторият най- голям успех на България на „Евровизия“ след петото място на Стунджи и Елица. Оттогава не е имало българска песен на финал на песенния конкурс.

poli-genova-2

Преди успеха на Поли в Европа обаче, по нашенски певицата беше нападната и разкъсана от медии и колеги. Фолк певицата Андреа първа скочи срещу Генова и заяви, че не е ясно кой изобщо я е избрал да ни представя на „Евровизия“. Половинката на Кубрат Пулев донякъде е права, тъй като Поли беше избрана без конкурс от управата на БНТ.

След това и Азис нападна поп певицата, като заяви, че изобщо не е талантлива.

Поли Генова беше обвинена, че е източила БНТ за представянето си в Стокхолм, като завела рекорден за държавата ни антураж със себе си – 20 души.

В крайна сметка обаче, този път разходите явно си заслужаваха, а Поли затвори устите на критиците си по категоричен начин.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *