Брачна криза удари Иван Христов и Ирина Тенчева! Ето защо са скарани:

Семейна криза изживяват продуцента Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева. Напоследък двамата са в обтегнати отношения и разправиите помежду им са станали ежедневие.

За да избяга от проблемите с мъжа си, бившата тв водеща забегна в Гърция с приятелки. Там блондинката се отдала на задушевни разговори с дружките си, обилно напоявани с алкохол. Тенчева заля профила си в социалните мрежи със снимки как пие – ту сама на плажа, ту във веселата компания на Алекс Сърчаджиева, ту в ресторант. И така, от сутрин до вечер. Човек остава с впечатление, че Ирина почти не пуска чашката.

Проблемите на Ирина и Иван датират обаче още от миналата година. Тогава, напук на мъжа си, бившата тв водеща отиде в конкурентната телевизия Нова и участва в конкурентното риалити шоу „Вип Брадър“. Христов изобщо не бил съгласен с подобна изява на жена си, но нямал друг избор.

Тенчева се налива на плажа с конска маска на главата
Тенчева се налива на плажа с конска маска на главата

Най- лошото обаче било, че той изобщо не останал доволен и от представянето й в шоуто. Жена му се показа като опитна интригантка, манипулаторка, командаджийка и дребнав човек, който не може да губи.

След излизането си от къщата, Тенчева продължи да го излаза. Тя заяви, че скоро ще започва предаване по конкурентната Нова тв и призна, че това предизвикало доста разправии с мъжа й. Но в крайна сметка се разбрали, че той ще си работи в едната медия, а тя – в другата.

Предаването на русата амбиция обаче така и не стартира. Навярно това е и една от причините Тенчева да се чувства неудоволетворена от живота. Тя неистово искаше да се завърне триумфално с национален ефир и да има възможност за морализаторства от малкия екран, като навира в очите на хората колко е съвършена и извисена, колко идеален е животът й. Но не стана така.

Ирина продължава да е вързана здраво за фирмата на мъжа си Иван и колегата му Андрей и не се очертава скоро да се изяви самостоятелно в главната роля. А това означава само едно – още много ядове за мъжа й. И още много дамски сбирки за нея, полети с доволно количество алкохол.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *