Борислав от „Биг брадър ол старс“ обучаван да убива терористи

borislav-1

Плейбоят Борислав Атанасов от Биг брадър ол старс е минал курс за обучение на морски тюлени в Сащ. Атлетичният мачо, който само се чуди коя жена да забие, всъщност е издържал в една от най- суровите военни школи в света.

Борислав е завършил хотелиерски мениджмънт в Бостън, Сащ. Между другото, мъжкарят се записал 4- месечен обучителен курс за морски тюлен. Подготовката, през която е минал, е изключително тежка, тъй като това е една от най- елитните части на Сащ.

borislav-big-bradar

Тренировките започвали още преди изгрев слънце и свършвали към полунощ. Боби признава, че именно там станал като машина. Риалити героят, който сега гледаме мързеливо да се протяга в джакузито на „Биг брадър ол старс“ и да перчи мускули пред жените в къщата, правил по 1000 лицеви опори на ден, дълги часове стоял в ледена вода и тичал десетки километри на ден. Борислав разказва, че курсът му се видят не като 4 месеца, а като четири години.

Така или иначе, сега отличната физическа форма му служи само да зарибява жени, а не да обезврежда терористи или да води истински бойни действия, за каквито е бил обучаван при морските тюлени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *