Борислав Комсийски от „Вип Брадър“ – Харчи на поразия Милионите на Майка си!

borislav-komsiiski

Истинската биография на милионера във Вип Брадър – Борислав Комсийски, е доста по- различна от гръмките епитети, с които той се представи във визитката на шоуто.

Борислав Комсийски е от Пазарджик и е добре познат на съгражданите си. Младият мъж е от много богато семейство, а бизнесът, с който се хвали, се ръководи от майка му. Той започнал да й помага една преди няколко години. Но реално не взима никакви решения.

Единственият му опит да направи нещо сам се провалил с гръм и трясък. Борислав решил да стартира собствен бизнес с дъвки без захар и аспартам, които се произвеждали с ксилитол.

Борислав парадира с парите на майка си
Борислав парадира с парите на майка си

Комсийски стартил с мащабна и скъпоструваща рекламна кампания по всички медии. Скоро обаче рекламата на продукта му била забранена от СЕМ. Така Борислав профукал 1 милион лева на вятъра.

Но това не е кой знае каква загуба за майка му, която е доказала, че може да прави пари. Родителката на Борислав натрупала милиони от бизнес със соларни панели. По- късно отваря онлайн магазин за спортни стоки.

Интересно е по какъв критерий, все пак, Борислав Комсийски е бил избран за Вип Брадър, тъй като освен в родния му Пазарджик, никой друг не беше чувал за него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *