Бориса Тютюнджиева призна: С Андрей се разделихме!

borisa-1

Бориса Тютюнджиева най- после призна, че с Андрей Арнаудов вече не са двойка. До момента и двамата увъртаха, но манекенката разбули мистерията около отношенията им.

Бориса коментира пред светско издание, че с продуцента остават приятели и подчертава, че няма нищо сензационно в това, че са имали връзка, както и че вече са разделени.

borisa-andrei

Тютюнджиева и Андрей Арнаудов станаха гаджета малко след участието на манекенката в риалити формата „Къртицата“. Връзката им издържа някъде около година и половина, като през това време отново се прокрадваха слухове, че са разделени, тъй като бяха забелязвани да купонясват по отделно.

На Андрей определено не му върви на любовния фронт. Ти ви продуцентът така и не успява да срещне подходящата жена за себе си, а единственият му брак издържа по- малко от година. С най- добри шансове изглеждаше връзката му с Надя, водеща на несъществуващото вече шоу „Елит. Двамата се събираха на два пъти, като вторият път беше доста след края на първата им връзка, но и там нещата не се получиха.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *