Борис Солтарийски чака дете от бивше гадже на Слави Трифонов

000034599rdВокалистът от “ Шоуто на Слави“ ще става татко. След като стана ясно, че Диляна Попова и Лора Караджова ще стават майки, сега към тях се присъединява и бившата любовница  на Слави Трифонов –  Аделина Димитрова, която чака дете от Борис Солтарийски обаче.

След като мина през кревата на Дългия още докато участваше в конкурса “ Умна и красива“ и за малко да го раздели с дългогодишната му приятелка танцьорката Мартина, оправната красавица е завъртяла главата на вокалистът на Ку-Ку бенд. Новината, че любимецът на тийнейджърките ще става татко разбираме от самия него. Преди броени дни Борис Солтарийски се похвалил пред целия екип на „Шоуто на Слави“, че чака бебе и към момента тази новина го прави най-щастливият мъж на света.

Когато колегите на Борис Солтарийски обаче разбрали, че Борис ще има дете от любовницата на шефа си ахнали и не знаели дали да го поздравят радушно, или да си замълчат деликатно, тъй като се страхували от реакцията на шефа си. В крайна сметка обаче всички се зарадвали за Аделина и Борис, тъй като Слави все пак е с Мартина Огнянова и уж по щастливи отвсякога дори ще почиват на Сен Тропе през предстоящите майски празници.

16801

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *