Бони – първата изгонена от Биг Брадър Ол Старс

boni

Бони напусна първа Биг Брадър Ол Старс след зрителския вот. Певицата остана леко разочарована, че не успя да се представи в по- добра светлина след предишното си участие във Вип Брадър.

Най- голям зрителски вот събра Емил Каменов. Голямата изненада на вечерта се оказа Христо, който остана втори само с 90 гласа по- малко от победителя в „Къртицата“. Всички коментатори бяха убедени, че участникът от „Биг Брадър Фемили“ ще си тръгне първи от шоуто, тъй като е доста пасивен и страни от останалите. Волята на зрителите обаче се оказа доста по- различна.

boni-big-bradar

Петя Буюклиева се просълзи, след като стана ясно, че е изпреварила по вот фолк певицата Бони. Естрадната прима започна да сипе благодарности към феновете й, че най- после са се активизирали. Буюклиева не можеше да повярва, че поп музиката е успяла да бие чалгата.

След излизането си от къщата, Бони сподели, че е разочарована, че не остана по- дълго в шоуто, за да покаже новия си имидж. При откриването на Биг Брадър певицата помоли за втори шанс, но публиката отказа да й го даде.

Визитката на Бони. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/kM-QsO-UcIE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *