Бомба! Валери Божинов разкри: Вече съм разведен с Николета!

valeri-obiden

Валери Божинов най- после се е развел с Николета Лозанова! Футболистът сам призна, че разводът между двамата вече е факт.

Сензационното признание Божинов направи в интервю за в-к „Шоу“. Футболистът на „Партизан“ отхвърли и слуховете, че не плаща издръжка на майките на двете си деца. Валери разкри, че изпраща всеки месец по 2000 евро на Алисия и Николета.

valeri-bojinov-2
Валери е щастлив с новата си жена – Биляна Дол

Божинов признава, че има нова жена в живота си и това е 39- годишната сръбкиня Биляна Дол. Футболистът е категоричен, че повече не иска българки. Двамата с Биляна са заедно от два месеца и живеят заедно. Тя е била женена за футболния треньор Томас Дол. Въпреки че е родена в Белград, цял живот е живяла в Швейцария.

Валери съжалява, че тази година не е могъл да отиде на рождения ден на дъщеря си Никол. Божинов разкрива, че въпреки че информирал Николета по- отрано, получил гневно обаждане от нея. Плеймейтката го обвинила, че се крие, за да не плати сметката.

Фолк дивата Алисия потвърждава думите на футболиста и признава, че се грижи за сина им Валери- младши. Певицата разкрива, че с Валери Божинов са с отлични отношения и няма никакви забележки към него. Алисия призна, че футболистът плаща по 1000 евро издръжка на всяко от децата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *