Бомба! Жана Бергендорф пак се събра с бияча си Лео! Видео:

jana-bergendorf-15

Жана Бергендорф коментира за първи път участието си във Вип Брадър. Певицата заяви, че не съжалява за нито едно свое действие или казана дума в къщата.

Поп дивата казва, че е била себе си и чувства облекчение, че хората са я видели такава, каквато е.

Безспорно най- пикантната сюжетна линия около Жана беше флиртът й с Явор Бахаров. Певицата заяви, че всичко между тях е било игра и няма чувства към него. Поп дивата си мислела, че гадното му отношение е заради мисия, която има от Биг Брадър. После обаче разбрала, че не е така.

Жана хвърли бомбата, че отново се е събрала с гаджето си, танцьора Лео. Въпреки всички скандали между тях, певицата заяви, че любовта им е по- силна.

jana-bergendorf-13

Нито за зрителите обаче, нито за съквартирантите й, остана тайна на какво се дължи променливото поведение на певицата в къщата. Пред Емануела поп дивата разкри, че е в абстиненция, защото е спряла кокаина. Жана призна, че взела последната си доза точно преди да влезе в къщата.

Поп дивата заяви, че се надява да спре наркотиците и призна, че вече има много здравословни проблеми заради употребата им. Дали обаче ще успее да пребори порока си, тепърва предстои да видим.

По- странно е решението да участва в най- популярното риалити шоу и да се чисти от дрогата пред цяла България. Дали Жана е влязла заради хонорара или решението изобщо не е било нейно, а на продуцентът й?

Въпреки всичко, певицата призна, че се надява на едно ново начало след участието си във Вип Брадър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *