Бомба! Фики Стораро се Жени! Ето Коя е Годеницата му! СНИМКА:

fiki-storaro-1

Фики Стораро най- после разкри жената до себе си! Нещо повече – младият певец вече й предложил брак и двамата готвят сватба.

Избраницата на мачото не е колежката му Преслава. Годеницата на Фики се казва Гюлшан и е много красива. Стораро- младши публикува тяхна обща снимка, под която написа „Любов“. Така вече е ясно коя е дамата на сърцето му.

Семейството на Фики е във възторг от бъдещата снаха. Гюлшан е точно такава, каквато искаше Тони Стораро за сина си – малка и невинна. Затова, приготовленията за сватбата текат в пълна сила.
Събитието ще събере над 200 роднини и приятели на семейство Стораро. Като по пищност ще надмине в пъти абитуриентския бал на Фики.

fiki-gadje
Фики с любимата си Гюлшан

Защо тогава младият фолк певец злоупотреби с името на Преслава и подсили слуховете, че двамата имат връзка? В интервю за „Папараци“ преди месец, Фики заяви, че гаджето му също е фолк певица, при това много известна. По този начин само подсили клюките, че има връзка с Преслава.

Явно младият Стораро е решил да си направи реклама на гърба на колежката си. Но едва ли тя ще му се разсърди. Преслава е много близка със семейството на Фики, така че явно е искала да помогне на младока да се шуми още повече около името му. Макар и да е за сметка за нейния имидж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *